Het audiosignaal wat door online internet stations wordt gebruikt is gewijzigd, hierdoor kan het voorkomen dat u op uw internet-radio RadioSD niet meer ontvangt, iedere website die gebruikt maakt van de het oude signaal kan de RadioSD uitzending nu niet meer niet uitzenden, wij proberen de websites zo snel mogelijk te benaderen om de wijzigingen kenbaar te maken.

Kunt u ons niet meer beluisteren via uw internet-radio?

Hiervoor zijn een paar oplossingen:

– Meestal kunt u in uw internet-radio een bron toevoegen of wijzigen. Zoek hiervoor de stream van Radio Schouwen-Duiveland en wijzig de source (bron) naar http://s32.myradiostream.com:17098/listen.mp3

– u kunt contact opnemen met de leverancier van uw internet-radio om te verzoeken de bron van Radio Schouwen-Duiveland aan te passen naar http://s32.myradiostream.com:17098/listen.mp3

– komt u met bovenstaande aanwijzingen niet verder, stuur dan een e-mail naar info@radiosd.nl met het merk en type van uw internet-radio, onze technici zullen dan voor u uitzoeken hoe de instellingen gewijzigd kunnen worden.

U kunt op deze pagina verschillende aanbieders vinden die al wel de nieuwe stream gebruiken: https://www.radiosd.nl/samenwerkingen/. U kunt dit vaak in uw internetradio wijzigen.

Excuses voor het ongemak!