Adverteren op Radio Schouwen-Duiveland

Als ondernemer heeft u er natuurlijk baat bij dat uw naamsbekendheid in de regio zo groot mogelijk is. We hoeven u immers niets te vertellen over het belang van het kopen bij lokale ondernemers. Om uw naamsbekendheid te vergroten zijn er diverse mogelijkheden, waarvan u er waarschijnlijk al jaren enkele gebruikt. Maar heeft u al eens gedacht aan adverteren via uw lokale omroep? We hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

U bereikt uw doelgroep
Via advertenties op Radio Schouwen-Duiveland bereikt u de doelgroep die u wilt bereiken: thuis, op het werk of onderweg. Radio is mobiel, dus altijd in de buurt van de luisteraar. Door te adverteren via Radio Schouwen-Duiveland bereikt u precies diegene waar u als ondernemer op mikt.

Herhaling is de kracht van reclame
Geen ander medium stelt u in staat zo’n hoge contactfrequentie te bereiken met een relatief laag budget. Op deze manier kunt u met een minimum aan kosten een maximale naamsbekendheid opbouwen.

Concurrerende prijzen
Door de economische situatie moet iedereen meer op zijn portemonnee letten. De scherpe prijzen voor de diverse advertentiemogelijkheden bij Radio Schouwen-Duiveland samen met het bereik ervan, maken adverteren bij uw lokale omroep een aantrekkelijk alternatief. Vele ondernemers gingen u reeds voor.

Een goede en aantrekkelijke commercial
Bij het adverteren op Radio Schouwen-Duiveland kunt u natuurlijk zelf uw commercial aanleveren. Maar mocht u geen eigen commercial hebben, dan ontwikkelen wij graag voordelig een passende commercial voor u. Desgewenst vertellen wij u hier meer over.

Adverteren op onze website
Naast de mogelijkheden om met een commercial op de radio te adverteren kunt u uiteraard ook op onze website adverteren. Vraag naar de mogelijkheden.

E-mail naar reclame@radiosd.nl of bel 06-53183317